Aktuelt

Samarbeid mellom River Security og Digiflow

I en tid der digitale trusler stadig utvikler seg og blir mer avanserte, blir det stadig viktigere for bedrifter å beskytte seg mot potensielle cybersikkerhetsrisikoer. Med dette som bakteppe, har Digiflow nå inngått et strategisk samarbeid med den norske sikkerhetsaktøren River Security for å tilby enda sterkere sikkerhetstjenester til det norske SMB-markedet.

Gjennom dette samarbeidet vil River Security utstyre Digiflow med sin spisskompetanse gjennom tjenesten Active Focus, en tjeneste som omfatter Attack Surface Management og Always-On penetration testing. Dette tillater kontinuerlig overvåking og testing av Digiflows digitale fotavtrykk for å identifisere og utbedre sikkerhetssårbarheter før de kan utnyttes av ondsinnede aktører. Active Focus representerer det nyeste innen teknologi for å sikre bedrifter mot det stadig skiftende landskapet av cybertrusler.

Videre vil samarbeidet bringe "CISO as a Service" til Digiflow, hvor River Securitys ledende sikkerhetseksperter vil fungere som virtuelle Chief Information Security Officers. Dette gir Digiflow og deres kunder tilgang til toppnivå strategisk og operasjonell cybersikkerhetsrådgivning.

I tillegg inkluderer partnerskapet førsteklasses Incident Response Management, hvor River Security tilbyr rask respons og styring av sikkerhetsbrudd. Dette sikrer at både Digiflow og deres kunder kan håndtere og gjenopprette fra eventuelle cyberangrep med minimal nedetid og konsekvenser for virksomheten og dets kunder.

Denne integrasjonen av tjenester sikrer en unik beskyttelse for Digiflow og deres kunder, som gjør at Digiflow inntar en enestående posisjon blant IT-driftspartnere i det norske SMB-markedet. Med noen av Norges og verdens mest kunnskapsrike sikkerhetseksperter i ryggen, gir dette samarbeidet en trygghet og en beskyttelsesgrad som setter nye standarder i bransjen.

Digiflow har uttrykt stor tilfredshet med Active Focus-tjenesten, til det punktet at vi nå tilbyr denne tjenesten videre til sine egne kunder som en forhandler. Dette utvider rekkevidden av River Securitys avanserte cybersikkerhetstjenester og gir Digiflows kunder muligheten til å dra nytte av topp moderne sikkerhetsløsninger.

For bedrifter interessert i å lære mer om Active Focus, oppfordres det til å kontakte sin kundekontakt i Digiflow for mer informasjon og et uforpliktende tilbud. Dette initiativet representerer et viktig skritt fremover for å styrke cybersikkerheten i det norske næringslivet, spesielt for SMB-er som nå kan nyte godt av en enda sterkere forsvarslinje mot cybertrusler.

For mer informasjon om samarbeidet: https://riversecurity.eu/customer-case/digiflow-increase-their-proactive-approach-to-it-security-with-active-focus/

Utvid
ASVL-samarbeid

En effektiv IT-hverdag blir stadig mer sentral i alle aspekter av næringslivet, og Digiflow står frem som en foretrukket samarbeidspartner på IT-tjenester, spesielt rettet mot medlemmer av ASVL. Etter mange års satsing mot vekst- og arbeidsinkluderingsbransjen, har vi opparbeidet oss en unik posisjon preget av erfaring, høy kompetanse, og bransjekunnskap. Disse faktorene har sammen bidratt til å skape suksesshistorier som vi er stolte av.  

Hovedfokuset ligger på å frigjøre tid til kjernevirksomheten, ved å omfavne viktige områder som digitalisering gjennom Microsoft-universet, sikkerhet, support, og økonomisk forutsigbarhet. Med et felles mål om å lede flest mulig mennesker mot utdanning og/eller arbeid, posisjonerer vi oss som mer enn bare en leverandør – men som en partner i vekst og inkludering.

For å ytterligere understøtte medlemsbedriftene i ASVL, tilbyr vi en kostnadsfri og uforpliktende IT-analyse. Denne analysen er designet for å gi en grundig oversikt over nåværende situasjon, behov, utfordringer, og fremtidsplaner, samt en gjennomgang av Microsoft-lisenser og skolelisenser tilpasset vekst- og arbeidsinkluderingsbedrifter. Finn ut mer om vår IT-analyse og hvordan vi kan støtte din bedrift her.

Med et sterkt fokus på samarbeid, innovasjon, og skreddersydde løsninger, er Digiflow godt posisjonert for å støtte ASVL-medlemmer gjennom den digitale transformasjonen. Gjennom vårt arbeid med vekst- og arbeidsinkluderingsbedrifter, understreker vi viktigheten av teknologi i å fremme en mer inkluderende arbeidskraft og samfunn. Vi skal levere overlegne IT-tjenester som viser en vei fremover hvor teknologi ikke bare løser dagens utfordringer, men også muliggjør en lysere fremtid for alle involverte.  

Utvid
Samarbeid Digiflow og SMB Norge

Hos Digiflow er vi stolte og glade for samarbeidet vi har hatt med SMB Norge. Vår ambisjon om å lede an i IT-tjenester for SMB-markedet har alltid vært kjernen i vår virksomhet, og dette samarbeidet markerer en ny æra for oss.

Siden vår grunnleggelse i 2009, har Digiflow vokst fra et selskap fokusert på samhandlingsverktøy til å bli en av Norges raskest voksende IT-leverandører. Vår suksess ligger i vår evne til å forstå og imøtekomme SMB-markedets unike behov. Vi er mer enn en leverandør – vi er en partner som arbeider side om side med våre kunder for å navigere i IT-landskapet.

Vår forpliktelse til SMB-er mer enn tradisjonell IT-støtte. Vi streber etter å være i forkant av digitaliseringen. Vi tilbyr skreddersydde løsninger for å gjøre IT-hverdagen enklere, tryggere og mer forutsigbar. Fra server- og skytjenester til digitalisering og nettverks- og klientdrift, er vårt mål å sikre at våre kunder alltid er et skritt foran.

Sikkerhet er et av våre kjerneområder. Martin Talseth, vår Sales Advisor, påpeker viktigheten av å være best i bransjen når det gjelder IT-sikkerhet. Dette er spesielt relevant i dagens digitale æra, hvor truslene stadig utvikler seg. Vårt fokus på sikkerhet sikrer at våre kunder kan operere trygt, beskyttet mot de nyeste digitale truslene.

Vår anerkjennelse som finalist for "Modern Work Partner of the Year" og "Digitalization Partner for SMB of the Year" av Microsoft Norge i 2023 er et vitnesbyrd om vår ledende posisjon i bransjen. Denne prestasjonen understreker vår dedikasjon til SMB-markedet og vår evne til å levere innovative løsninger som møter våre kunders behov.

Vår vekst har også ført til interne forandringer, som flyttingen til større lokaler på Lysaker. 2022 var et spesielt år for oss da ansatte fikk muligheten til å bli medeiere i selskapet. Dette skapte en unik bedriftskultur preget av engasjement og en følelse av eierskap blant de ansatte, noe som igjen bidrar til å levere overlegne tjenester til våre kunder.

Som en del av vårt engasjement til SMB-markedet, er vi glade for å tilby medlemsfordeler til SMB Norges medlemmer. Vi ser disse fordelene som en måte å gi tilbake til fellesskapet og bidra til en sterkere, og mer digitalt sikker SMB-sektor.

I Digiflow tror vi at samarbeidet med SMB Norge ikke bare er en feiring av våre prestasjoner, men også en måte å vokse SMB-markedet. For å lese mer om vårt samarbeid og hvordan vi sammen arbeider for å styrke SMB-markedet, ta en titt på deres artikkel her.

Utvid
Microsoft Copilot er lansert

Med lanseringen av Microsoft Copilot, ser vi starten på en ny æra i digital produktivitet. Dette banebrytende verktøyet er designet for å integreres sømløst med Microsoft 365, og bringer med seg en rekke funksjoner som kan transformere arbeidsflyter og øke effektiviteten i organisasjoner.

Hva er Microsoft Copilot?

Microsoft Copilot er et avansert verktøy som kombinerer kraften av kunstig intelligens med Microsoft 365-applikasjoner for å forbedre produktiviteten. Det tilbyr funksjoner som intelligent datanalyse, automatisert dokumenthåndtering, og mer, noe som gjør det til et uunnværlig verktøy for bedrifter som ser etter måter å effektivisere sine prosesser på.

Produktivitetsøkning med Copilot

Kundene kan forvente betydelige forbedringer i effektivitet og arbeidsflyter ved å implementere Copilot. Ved å automatisere rutinemessige oppgaver, gir Copilot ansatte mer tid til å fokusere på kreative og strategiske prosjekter. Det forbedrer også beslutningsprosesser ved å tilby dypere innsikt og analyser.

Digiflow: Din partner for implementering

Å implementere en ny teknologi kan være utfordrende, men Digiflow gjør denne prosessen smidig. De tilbyr en helhetlig tjeneste for implementering av Microsoft 365 Copilot, som inkluderer teknisk forberedelse, analyse av eksisterende systemer, pilot-testing, brukeropplæring og kontinuerlig støtte. Med Digiflow er overgangen til Copilot både enkel og effektiv, noe som sikrer at din organisasjon maksimerer fordelene av dette kraftige verktøyet.

Fremtiden for arbeid

Lanseringen av Microsoft Copilot markerer en milepæl i den digitale transformasjonen av arbeidsplasser. Med Digiflows støtte, kan bedrifter enkelt tilpasse seg denne nye teknologien og utnytte dens fulle potensial, noe som åpner for nye muligheter for produktivitet og innovasjon.

Utvid
Nytt hjem

Den 24. november ble en bemerkelsesverdig dag i Digiflow-historien, hvor vi feiret ikke bare en fysisk flytting til våre nye lokaler i Lysaker park, men også en feiring av vekst, samarbeid og suksess. Vi inviterte til en dag fylt med innflyttingsfest, partnerdag og en spennende shuffleboardkonkurranse.

Overgangen til vårt nye hjem var mer enn bare et skifte av adresse. Det var et symbol på vår reise som selskap, understreket av den tilstedeværelsen til våre partnere: Microsoft Norge, ALSO Group, Intranet Distribusjon AS, Lenovo, Fortinet og GlobalConnect. Disse partnerskapene har vært kritisk for vår suksess, og deres bidrag ble hyllet på partnerdagen. Innflytningsfesten var også en hyllest til våre Ansatte som har gjort alt dette mulig.

Partnerdagen ga oss muligheten til å gå i dybden av diskusjoner om våre felles visjoner, fremtidige prosjekter og strategier for å forsterke samarbeidet. Å dele erfaringer og ideer skapte en inspirerende atmosfære og forankret vår felles forpliktelse til å fortsette å levere nyskapende løsninger.

Innflyttingsfesten var en hyllest til våre fantastiske ansatte og partnere, som har vært med oss på denne spennende reisen. Det var et tilbakeblikk til prestasjonene våre og en anerkjennelse av den dedikasjonen som har drevet Digiflow fremover. Et av høydepunktene denne kvelden var uten tvil den årlige shuffleboard-konkurransen, hvor vår egen Vegard Dokken triumferte etter intense og nervøse kamper. Gratulerer, Vegard!

Vi ønsker å takke hver enkelt person som bidro til å gjøre denne dagen uforglemmelig. Sammen har vi skapt en unik og positiv atmosfære i våre nye lokaler, som vi tar med oss som energi som vil være i vår drivkraft i tiden fremover.

Utvid
Sikkerhetsdag hos Digiflow

Cybersikkerhet har aldri vært viktigere, og hos oss i Digiflow tar vi dette på alvor. Trusselbildet blir stadig mer sofistikert, og vi må være forberedt. Hos Digiflow tar vi ansvar for våre systemer og våre kunders data. Derfor inviterte vi med dette Chris Dale fra vår samarbeidspartner, River Security, for å hjelpe oss med å belyse de nyeste trendene og utfordringene innen cybersikkerhet.

Chris Dale holdt et dyptgående og interessant foredrag som ikke bare avdekket de potensielle truslene vi står overfor, men også presenterte praktiske tiltak for å styrke våre forsvarsverk. Han gjorde komplekse cybersikkerhetskonsepter tilgjengelige for alle ved å bruke levende eksempler og en engasjerende presentasjonsstil.

I Digiflow anser vi sikkerhet som en integrert del av vår virksomhet. Vi er dedikerte til å kontinuerlig forbedre våre sikkerhetsprosedyrer for å beskytte oss mot stadig mer sofistikerte trusler. I tillegg til å ha sikkerhetsdag for vårt eget team, har vi planer om å gjennomføre sikkerhetsdager med kundene våre som en del av partnerskapet med oss som IT-leverandør.

Sikkerhet i den digitale sfæren er en stadig skiftende utfordring. Dagens trusler krever en proaktiv tilnærming, og Chris Dales innsiktsfulle presentasjon oppmuntret til handling. Fra å forstå sårbarheter til å gjennomføre beste praksis, var sikkerhetsdagen en mulighet til å øke bevisstheten blant våre ansatte og styrke vårt kollektive ansvar.

Vi inviterer bedrifter som er interessert i å lære mer om vårt arbeid med cybersikkerhet til å kontakte oss. Vi tilbyr sikkerhetstrening og programmer som holder din bedrift best mulig rustet mot angrep.

Utvid
En pangstart

Hos Digiflow har vi alltid vært opptatt av å skape en arbeidskultur som balanserer hardt arbeid med god helse. Med dette som grunnlag for vårt syn på velvære på arbeidsplassen, startet vi året på en ekstra spennende måte – med en energisk Crossfit-økt klokken 07:00 den 2. februar, ledet av Mathias Hauger fra Crossfit Lørenskog!

Morgenen begynte tidlig, da medlemmer av Digiflow-teamet samlet seg foran utfordringene som ventet. Mathias Hauger, en erfaren instruktør fra Crossfit Lørenskog, ledet økten og satte tonen for en morgen fylt med energi og positivitet.

Økten omfattet en rekke funksjonelle og utfordrende øvelser, fra squats som styrker kjerne og benmuskulaturen, til shuttle runs som testet utholdenheten, og burpees som utfordret både styrke og smidighet. Dette var mer enn bare fysiske øvelser; det var en mulighet for teamet å vise samhold, og til å støtte hverandre gjennom hver eneste repetisjon.

Ved å starte dagen med en crossfit-økt fremmer vi ikke bare fysisk helse, men også mental styrke og samhold i teamet. Vi tror på at et sunnere og sterkere team er grunnlaget for å møte alle utfordringer og muligheter det nye året bringer.

Da vi gjennomførte de siste øvelsene og avsluttet økten med en oppmuntrende heiing fra teamet, lå det en følelse av prestasjon og fellesskap i luften. Vi er nå klare for alt det nye året har å by på, vel vitende om at vi har startet det på en positiv og energisk måte.

Vi ser frem til et år fylt med vekst, utfordringer og oppnåelse av skyhøye mål, og er glade for å ha startet denne reisen sammen som et sterkt og samlet team hos Digiflow. I et år hvor vi skal nå nye høyder, må vi ta oppstarten på alvor.

Utvid