IT-tjenester tilpasset vekst- og arbeidsinkludering

Digiflow er et naturlig valg som samarbeidspartner av IT-tjenester til medlemmene av ASVL. Vi har over lang tid etablert, rammeverk, konsepter og bransjekunnskap tilpasset vekst- og arbeidsinkluderingsbedrifter.

Etter mange års satsing mot vekst- og arbeidsinkluderingsbransjen har vi opparbeidet oss erfaring, høy kompetanse og bransjekunnskap som har skapt mange suksesshistorier.

Overskriften er mer tid til kjernevirksomhet og verdifullt arbeid, sammen med viktig områder som digitalisering ved bruk av Microsoft-universet, sikkerhet, support og økonomisk forutsigbarhet. Felles målsetning er å formidle flest mulig mennesker til utdanning og/eller arbeid.

Digiflow er et IT-selskap som er stiftet i 2009 og som er eid av de ansatte. Vår ambisjon er ALLTID å levere WOW-prestasjoner fra A til Å.

I 2023 ble vi anerkjent av Microsoft Norge som Modern Work Partner of the year 2023-finalist og Digitalization Partner for SMB of the year 2023-finalist.

Spesialtilbud til ASVL sine medlemsbedrifter

Kostnadsfri og uforpliktende IT-analyse for kartlegging av nå-situasjon, behov, utfordringer og fremtidsplaner. Analysen resulterer i en god oversikt på innhold, samarbeid, konsepter og pris.

Kostnadfri gjennomgang av Microsoft-lisenser og skolelisenser for vekst- og arbeidsinkluderingsbedrifter.

Mer informasjon om Digiflow https://www.digiflow.no/

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!

Mikael Carlsson
mikael@digiflow.no
+47 454 89 055

Sondre Gustafson
sondre@digiflow.no
+47 469 10 140