IT-tjenester skreddersydd for din bedrift

Hos Digiflow får du alt du trenger til en sikker og produktiv IT-hverdag. Tjenestene våre er satt sammen med to mål for øye: Du skal lykkes med din digitaliseringsreise og alt skal bare fungere.


Basert på erfaring fra over 1 000 kunder og 15 000 leveranser, har vi utviklet et konsept som er skreddersydd for SMB-markedet. Vi er en totalleverandør av IT og vi har utviklet egne tjenester som hjelper våre kunder med digital samhandling. Vi tilbyr ende-til-ende drifts- og supportansvar, fra lokal infrastruktur og klienter til virksomhetskritiske systemer og skytjenester.

Infrastruktur, drift og support

Basert på lang erfaring har vi utviklet en ende-til-ende IT-plattform hvor vi tar drifts- og supportansvaret. Ved å kombinere markedsledende løsninger og produkter sikrer vi at våre kunder har en toppmoderne og sikker IT-infrastruktur hvor drift og support er ivaretatt.

Vi tar ansvaret for deres klienter, lisenser, nettverk, print, server og back up, og leverer en brukersupport som dere kommer til å bli veldig fornøyde med.

Skytjenester

Basert på lang erfaring har vi utviklet standardiserte prosesser som hjelper våre kunder fra planlegging til innovasjon i skyen. Vi er spesialister på Microsoft sine skytjenester og hjelper våre kunder med Microsoft 365, Sharepoint, Teams, Power Platform og Azure. Vi har utviklet selv og leverer flere skytjenester som hjelper våre kunder med blant annet dokumenthåndtering, flytprosesser, digital signering, automatisering og sikkerhet.

Våre skytjenester leveres i offentlig eller privat sky fra vårt eget datasenter, og disse kan kombineres i en hybrid løsning.

Konsulent og rådgivning

Vi har over 20 spesialister som jobber med rådgivning, konsulent, prosjekter og utvikling. De jobber hver eneste dag med nye muligheter og utfordringer våre kunder møter i deres digitaliseringsreise. Våre spesialister er helt avgjørende i teknologiske veivalg, plan og strategi for gjennomføring og generelt for at våre kunder skal lykkes med sin digitaliseringsreise.
Opplæring
Sammen med læringsselskapet Xtramile har vi utviklet opplæring som engasjerer for SMB-markedet. Vårt E-læringskonsept viser at over 90% av brukerne blir så fornøyde at de anbefaler dette videre. Dette brukes både til å komme i gang med de nye løsningene og å lære seg nye ting. For sikkerhetsopplæring har vi et samarbeid med selskapet Nimblr, hvor vi har fokus på løpende bevisstgjøring rundt sikkerhet. Vi tilbyr også skreddersydd opplæring med våre egne kursholdere.
Digital flytsone
Office Control, en egenutviklet tjeneste, gir medarbeiderne én flate å jobbe på, og sikrer full kontroll over informasjonsflyt og virksomhetsstyring, samt administrative rutiner og prosesser. Dokumenter lagres sikkert, strukturert og er lette å søke frem.

Document Control er et verktøy for å håndtere dokumentasjon og skape en god flyt i bedriftens filer. Tjenesten reduserer det manuelle arbeidet som går med til å finne og organisere informasjonen. Ved hjelp av tagging gir vi deg et fullstendig overblikk over dokumentasjon på et øyeblikk.

Skanning og distribusjon
For mange virksomheter er det like viktig med smarte og effektive løsninger for skanning, som det er viktig med kostnadsbesparende og pålitelige utskriftsløsninger. Vi har alt innen dette området: fra enkle løsninger som skann til e-post, via avanserte løsninger for flyt og attestering av dokumenter, til automatisert lagring direkte i Microsoft 365 fra skanner.

Vår metode

For oss er flytsonen et avgjørende begrep: Vi er ikke fornøyde før kundene våre sier at de lever godt i den digitale flytsonen. Det er først da vi vet at alt bare fungerer, og at en helt ny standard er vel etablert i selskapet.

La oss ta deg gjennom prosessen vår: Det hele starter med at vi setter oss inn i deres behov og forretningsmål, før vi gjør en grundig analyse av hvorvidt vi faktisk er riktig leverandør for dere.
Deretter presenterer vi en langsiktig strategi for hvordan dere skal lykkes med  digitaliseringsreisen, hvor vi har fokus på å velge en plattform som ikke bare skal passe dere i dag, men også i fremtiden.
Til slutt beskriver vi hvordan overgangen vil se ut; fra implementering til migrering og opplæring.

Vår oppgave er å definere hva dere er modne for og ikke. For vi vet at alle er nødt til å starte et sted – og det stedet varierer fra selskap til selskap. Det du må vite er at mulighetene erubegrenset!

0:00
0:00
PODCAST: HVA VI DRIVER 
MED I DIGIFLOW
Hvorfor Digiflow?

Erlend, Sondre og Fredrik snakker om hva vi i Digiflow leverer, og hvorfor tjenestene våre er helt nødvendige for kundene.

0:00
0:00