Karriere

Vil du være
med på en reise?

Vår reise startet i 2009 og i dag har vi større fart og ambisjoner enn noen gang. Vi er på konstant leting etter nye mennesker som passer inn i vår kultur. I Digiflow legger vi stor vekt på å finne de menneskene som vi vil trives med, og som vi tror vil trives hos oss. Vi har et hyggelig, travelt miljø, og vi ønsker deg som liker å samarbeide, har godt humør og er positivt innstilt.

Du bør like å ta utfordringer og du må ta et stort ansvar for å sette en helt ny standard for deg selv, for våre kunder og for dine kollegaer.

0:00
0:00
PODCAST: DIGIFLOW SOM
ARBEIDSPLASS
Slik er det å jobbe i Digiflow

Anette, Vegard og Fredrik diskuterer hva som gjør det så gøy å komme på jobb og gir deg et innblikk i hva du kan forvente av din potensielle nye arbeidsplass.

0:00
0:00

En stor familie

Vår definisjon på Norges råeste IT-selskap er at de ansatte opplever å være del av en stor familie, og at de beskriver Digiflow som Norges beste arbeidsplass. En av de viktigste parameterne for at vi skal lykkes med dette er at vi lager spennende karriereveier og satser på utvikling.

Hos oss er det er gode muligheter for å vokse inn i nye roller og utvikle seg, ettersom vi er på en vekstreise hvor det konstant åpner seg nye muligheter. Vi er et selskap hvor de ansatte blir satset på, lyttet til og hvor det er kort vei fra en god ide til gjennomføring.

Ledige stillinger

Regnskapsmedarbeider

Nå søker vi en in house regnskapsmedarbeider som har lyst til å ta del i vår spennende reise som organisasjon.

Søk her
Senior Operations Consultant

Du vil ha en sentral og sammensatt rolle i å behandle våre SMB-kunder på en profesjonell og effektiv måte.

Søk her
Åpen søknad

Synes du Digiflow virker som en spennende arbeidsplass, men finner ikke stillingen som passer deg?

Søk her
Vil du bli en del av Norges Råeste Salgsteam?

Vi har bransjens råeste salgsteam og leter etter en ny selger/rådgiver. Som rådgiver får du ansvar for salg av våre produkter mot nye kunder i SMB-markedet. 

Søk her