Digiflow karriere

Mer enn bare jobb

På en arbeidsplass finnes mennesker i ulike livssituasjoner, og med helt ulike behov, side om side. Det er akkurat slik det skal være.

Dagens arbeidsliv handler om å kunne tilpasse jobben til livet, ikke bare livet til jobben. Ved å vise hverandre gjensidig tillitt får arbeiderne frihet under ansvar og har en høy grad av selvstendighet gjennom arbeidsdagen. Vi tar ansvar for å rekruttere de rette menneskene, som er med på denne filosofien.

Hos Digiflow vil vi at du skal skape en hverdag som får deg inn i flytsonen. Hva folk verdsetter på arbeidsplassen kan være alt fra lønn, fleksibilitet og utvikling, til følelsen av å være del av et miljø, og ofte en god kombinasjon av dette.

Hva er viktigst for deg? Send oss en melding og hør om hvordan din nye arbeidshverdag kan bli.

Mangfold på arbeidsplassen

Vi er sikre på at en mangfoldig organisasjon, der ulike stemmer og perspektiver er representert og blir hørt, er en sterkere organisasjon. Et variert og sammensatt arbeidsmiljø er avgjørende for trivsel, innovasjon og utvikling.

Det er kjent at menn i stor grad har ledet an i IT-bransjen, men i Digiflow fokuserer vi på hvem som tar den videre. Vi oppmuntrer alle til å søke hos oss. Mangfold handler om små og store forskjeller, og sammen skaper vi en god og motiverende arbeidsplass.

Vi jobber aktivt for å oppnå og opprettholde et godt mangfold gjennom blant annet rekrutteringsprosessen, og ved å legge til rette for et godt arbeidsmiljø der alle føler seg hjemme.

Utvikling - Fra jobb til karriere

Utvikling i bedriften er svært viktig for oss og vi har stort fokus på å tilrettelegge med muligheter for deg som jobber her, både faglig og personlig. Vi har flere samlinger i løpet av året med faglig påfyll og tid for refleksjon rundt egen rolle. Våre ansatte har også tilbud om prestasjonsfremmende samtaler med coach. Faglig tilbyr vi sertifiseringer og kurs etter eget ønske, og oppmuntrer til kunnskapsdeling internt.

Vi er en arbeidsplass som tror på at livet berikes av fine og minneverdige øyeblikk! Enten det er supertirsdag eller sommerfest på båttur i Oslofjorden, bidrar markeringer til hverdagsmagi for alle våre ansatte, om de jobber med it-support, it-drift, konsulent eller salg.

Rekruttering

Hos Digiflow er rekrutteringsprosessen preget av varme og profesjonalitet. For oss er rekruttering mer enn bare å finne rett kompetanse, det handler om å knytte ekte kontakter. Vi ønsker at et intervju hos oss skal oppleves som et minneverdig møte, der begge parter lærer noe om seg selv.

Vi ser frem til å møte deg og utforske hvordan vi kan skape noe flott sammen!

Veien videre i søknadsprosessen

Har du sett gjennom våre ledige stillinger og funnet noe du liker?

Når du sender inn en søknad til oss kan du forvente å få bekreftelse på mottak med det samme, og et personlig svar innen en uke.

Dersom du har rett kompetanse og profil til rollen vi skal fylle, inviterer vi til intervju. Hele prosessen hos oss omfatter som regel to intervjuer, og i løpet av en uke hører du fra en av de som har vært med i prosessen. Vi gleder oss til å høre fra deg, lykke til med jobbjakten!

Ledige stillinger

Senior Operations Consultant

Ansvarsfull drifter søkes til spennende stilling hvor man vil få en nøkkelrolle og store vekstmuligheter!

Søk her
Åpen søknad

Synes du Digiflow virker som en spennende arbeidsplass, men finner ikke stillingen som passer deg?

Søk her