Karriere

Vil du være
med på en reise?

Vår reise startet i 2009 og i dag har vi større fart og ambisjoner enn noen gang. Vi er på konstant leting etter nye mennesker som passer inn i vår kultur, og som har lyst til å være med på reisen videre. I Digiflow legger vi stor vekt på å finne de menneskene som vi vil trives med, og som vi tror vil trives hos oss. Vi har et hyggelig, travelt miljø, og vi ønsker deg som liker å samarbeide, har godt humør og er positivt innstilt.

Du bør like å ta utfordringer og du må ta et stort ansvar for å sette en helt ny standard for deg selv, for våre kunder og for dine kollegaer.

0:00
0:00
PODCAST: DIGIFLOW SOM
ARBEIDSPLASS
Slik er det å jobbe i Digiflow

Anette, Vegard og Fredrik diskuterer hva som gjør det så gøy å komme på jobb og gir deg et innblikk i hva du kan forvente av din potensielle nye arbeidsplass.

0:00
0:00

En stor familie

Vår definisjon på Norges Råeste IT-selskap er at de ansatte opplever å være del av en stor familie, og at de beskriver Digiflow som Norges beste arbeidsplass. En av de viktigste parameterne for at vi skal lykkes med dette er at vi lager spennende karriereveier og satser på utvikling.

Hos oss er det er gode muligheter for å vokse inn i nye roller, og utvikle seg, ettersom vi er på en vekstreise hvor det konstant åpner seg nye muligheter. Vi er et selskap hvor de ansatte blir satset på, lyttet til og hvor det er kort vei fra en god ide til gjennomføring.

Ledige stillinger

Digiflow søker Senior Operations Engineer

Vi søker deg som har lang og bred erfaring innenfor Operations, helst med vekting mot Microsoft-stack!

Søk her
Digiflow søker leder for kompetanse- og konsulentavdeling

Dette er en spennende mulighet for deg som vil bygge opp en sterk kompetanse- og konsulentavdeling, avdelingen består av 10 personer i dag og skal vokse betydelig i tiden fremover.

Søk her
Digiflow søker teknisk prosjektleder

Dette er en spennende mulighet for deg som vil være med på å bygge opp Digiflows utviklingsavdeling, som skal vokse betydelig de nærmeste årene.

Søk her
Digiflow søker Customer Success manager!

Vi bygger opp en ny Customer Succsess-avdeling og i den anledning leter vi etter deg som brenner for å skape gode kundereiser og fornøyde kunder. 

Søk her
Vil du bli en del av Norges Råeste Salgsteam?

Vi har bransjens råeste salgsteam og leter etter en ny selger/rådgiver. Som rådgiver får du ansvar for salg av våre produkter mot nye kunder i SMB-markedet. 

Søk her