Tilbake til Aktuelt

Digiflow bidrar til å stanse plastforsøplingen av havet

Digiflow var i 2020 en av giverne som bidro til at TV-aksjonen samlet inn over 239 millioner kroner til arbeidet med å stanse plastforsøplingen av havet.

Under TV-aksjonen i 2020 deltok Digiflow, og sikret seg en eksklusiv middag på selveste Fram. Middagen lot vent på seg av ulike årsaker, blant annet covid-pandemien, men det finnes ingen bedre måte å hedre et slikt betydningsfullt prosjekt på, enn å tilbringe en kveld på Fram og nyte en middag der hvor polarhelter som Nansen, Amundsen og andre har delt sine måltider. Denne opplevelsen var ikke bare en feiring av et godt formål, men også en stor inspirasjon for oss.

I etterkant av middagen gjennomførte vi en kulturworkshop, inspirert av våre norske polarhelter. Deres mot, utholdenhet og visjon er til stor inspirasjon og det har gitt oss masse påfyll i energi og gitt oss en påminnelse om viktigheten av samarbeid, dedikasjon og å ha en klar visjon.

De siste årene har vært svært suksessfulle for Digiflow, og vi ser det som vårt ansvar å gi tilbake til samfunnet. Å bidra til en så viktig sak som å bekjempe plastforsøpling i havene er noe vi er stolte av å ha bidratt til. Vi er takknemlige for muligheten til å delta i dette viktige arbeidet og for støtten fra Fram Museumet, som ikke bare bidro til en god sak, men også ga oss en uforglemmelig kveld med en flott omvisning og en meget spesiell middag.

Vi ser frem til å fortsette vårt engasjement i samfunnsnyttige prosjekter.

Link til TV-aksjonen: https://www.wwf.no/engasjer-deg/tv-aksjonen

Middag i selve spisestuen på Fram