Tilbake til Aktuelt

Digiflow kåret til Årets SMB Partner 2023

Det er med stor glede vi annonserer at Digiflow har blitt kåret til Årets SMB Partner 2023 under Also Cloud Connect, som gikk av stabelen 25. april. Denne anerkjennelsen er et bevis på vår innsats og dedikasjon til små og mellomstore bedrifter (SMB). Med våre skreddersydde pakker, produkter og tjenester har vi målrettet møtt behovene til SMB-segmentet og levert løsninger som virkelig gjør en forskjell.

Å vinne denne prisen er en stor ære for hele Digiflow-teamet. Det bekrefter vårt mål om å være det beste valget for SMB-kunder, og det er en påminnelse om at vårt arbeid har en betydelig innvirkning. Det er ikke bare en seier for oss, men en seier for alle SMB-er som har stolt på våre løsninger for å vokse og trives i en digital æra.

Vi er stolte over å motta denne utmerkelsen og ser det som en inspirasjon til å fortsette vårt arbeid med å forbedre og tilby enda bedre løsninger for våre kunder. Å bli kåret til Årets SMB Partner blant 400 Also-kunder er en prestasjon vi er svært stolte av, og det styrker vår målsetning om å fortsette å være en pålitelig partner for SMB-markedet. 

Takk til Also Group for et fruktbart samarbeid i 2023, og vi jobber for et minst like vellykket 2024. Vi er takknemlige for tilliten som våre kunder og partnere har vist oss, og vi lover å fortsette å levere tjenester som overgår forventningene, og som støtter SMB-ers unike reiser mot suksess.