Tilbake til Aktuelt

Samarbeid Digiflow og SMB Norge

Hos Digiflow er vi stolte og glade for samarbeidet vi har hatt med SMB Norge. Vår ambisjon om å lede an i IT-tjenester for SMB-markedet har alltid vært kjernen i vår virksomhet, og dette samarbeidet markerer en ny æra for oss.

Siden vår grunnleggelse i 2009, har Digiflow vokst fra et selskap fokusert på samhandlingsverktøy til å bli en av Norges raskest voksende IT-leverandører. Vår suksess ligger i vår evne til å forstå og imøtekomme SMB-markedets unike behov. Vi er mer enn en leverandør – vi er en partner som arbeider side om side med våre kunder for å navigere i IT-landskapet.

Vår forpliktelse til SMB-er mer enn tradisjonell IT-støtte. Vi streber etter å være i forkant av digitaliseringen. Vi tilbyr skreddersydde løsninger for å gjøre IT-hverdagen enklere, tryggere og mer forutsigbar. Fra server- og skytjenester til digitalisering og nettverks- og klientdrift, er vårt mål å sikre at våre kunder alltid er et skritt foran.

Sikkerhet er et av våre kjerneområder. Martin Talseth, vår Sales Advisor, påpeker viktigheten av å være best i bransjen når det gjelder IT-sikkerhet. Dette er spesielt relevant i dagens digitale æra, hvor truslene stadig utvikler seg. Vårt fokus på sikkerhet sikrer at våre kunder kan operere trygt, beskyttet mot de nyeste digitale truslene.

Vår anerkjennelse som finalist for "Modern Work Partner of the Year" og "Digitalization Partner for SMB of the Year" av Microsoft Norge i 2023 er et vitnesbyrd om vår ledende posisjon i bransjen. Denne prestasjonen understreker vår dedikasjon til SMB-markedet og vår evne til å levere innovative løsninger som møter våre kunders behov.

Vår vekst har også ført til interne forandringer, som flyttingen til større lokaler på Lysaker. 2022 var et spesielt år for oss da ansatte fikk muligheten til å bli medeiere i selskapet. Dette skapte en unik bedriftskultur preget av engasjement og en følelse av eierskap blant de ansatte, noe som igjen bidrar til å levere overlegne tjenester til våre kunder.

Som en del av vårt engasjement til SMB-markedet, er vi glade for å tilby medlemsfordeler til SMB Norges medlemmer. Vi ser disse fordelene som en måte å gi tilbake til fellesskapet og bidra til en sterkere, og mer digitalt sikker SMB-sektor.

I Digiflow tror vi at samarbeidet med SMB Norge ikke bare er en feiring av våre prestasjoner, men også en måte å vokse SMB-markedet. For å lese mer om vårt samarbeid og hvordan vi sammen arbeider for å styrke SMB-markedet, ta en titt på deres artikkel her.