Kundereferanser

Sitater fra noen av våre kunder

“Digiflow ble et naturlig valg for oss da vi skulle orientere oss i markedet for en ny samarbeids-
partner for IT. Vi la spesielt vekt at Digiflow har kompetanse på SMB-markedet, og at de hadde klare ambisjoner om å bidra til utvikling av digital kompetanse i vår organisasjon.”
Henrik Nesheim | Henie Onstad Kunstsenter
“Digiflow sitt fokus på Kundereisen har vært utrolig viktig for veksten vi i MAD har hatt de siste årene. Digiflow har vært vår IT partner i en årrekke, og vi er svært fornøyde med deres kompetanse mot arkitekturbransjen. I tillegg er responstiden på support utrolig rask, noe som er avgjørende for oss.”
Rune Engesbak | MAD Arkitekter
“Fra første dag har Digiflow vist seg å være en fremoverlent, kompetent og trygg IT-partner som alltid er der for oss. De forstår våre behov, og er en viktig partner for vårt IT-sikkerhetsarbeid. Vi føler oss alltid godt ivaretatt og deres supportavdeling er i særklasse!”
Solveig Buset | Norsk Heiskontroll
“Jeg har jobbet i flere organisasjoner og hatt bred kontakt med ulike IT-miljøer. Digiflow er den desidert beste, profesjonelle, mest løsnings-
orienterte og raskeste IT-leverandøren jeg har opplevd.”
Stian Burvald | Diabetesforbundet
“Vi valgte nylig Digiflow som vår IT partner i konkurranse med flere, der både pris og kvalitet/innhold var utslagsgivende for vårt valg. Her kom Digiflow totalt sett best ut.”
Dag Hegerstrøm | Privatmegleren
”Fastprisavtalen med Digiflow gir forutsigbarhet for IT-kostnadene.”
Marianne Wahlstrøm | Stiftelsen Radarveien

Våre viktigste partnere

Digiflow sin dedikasjon til små og mellomstore kunder gjør dem til en solid partner i SMB markedet. Å bli kåret som årets vekstpartner i 2022 understreker deres kundeorientering og suksess. Vi i Fortinet ser frem til videre utvikling sammen med Digiflow.
– Fortinet
Digiflow har utmerket seg som en god og viktig partner for Microsoft i SMB-markedet. De besitter høy kompetanse på Microsoft-teknologi og har et konsept som skaper høy kundetilfredshet.
– Microsoft Norge
Digiflow er en strategisk partner som har utmerket seg som en meget god kompetanse-partner. Det gode partnerskapet mellom Lenovo og Digiflow sørger for at vi kan serve kundene på best mulig måte, og skape mange gode kundeopplevelser.
– Lenovo Norge
The Digiflow team are both knowledgeable and enjoyable to work with, taking the time to help guide us on the future of our technology platform and leading the way for other SkyKick partners across EMEA - a true partnership.
– Skykick
Digiflow setter en helt ny standard i bransjen, der Xerox blir et viktig verktøy og del av det digitale kretsløpet.
– Xerox
Sammen med Digiflow har vi skapt fantastiske kundeopplevelser, så Digiflow vet uten tvil hvordan man skaper magi for SMB-markedet!
– OneFlow