Referanser

Sitater fra noen av våre kunder

“Digiflow ble et naturlig valg for oss da vi skulle orientere oss i markedet for en ny samarbeids-
partner for IT. Vi la spesielt vekt at Digiflow har kompetanse på SMB-markedet, og at de hadde klare ambisjoner om å bidra til utvikling av digital kompetanse i vår organisasjon.”
Henrik Nesheim | Henie Onstad Kunstsenter
“Digiflow sitt fokus på Kundereisen har vært utrolig viktig for veksten vi i MAD har hatt de siste årene. Digiflow har vært vår IT partner i en årrekke, og vi er svært fornøyde med deres kompetanse mot arkitekturbransjen. I tillegg er responstiden på support utrolig rask, noe som er avgjørende for oss.”
Rune Engesbak | MAD Arkitekter
“Fra første dag har Digiflow vist seg å være en fremoverlent, kompetent og trygg IT-partner som alltid er der for oss. De forstår våre behov, og er en viktig partner for vårt IT-sikkerhetsarbeid. Vi føler oss alltid godt ivaretatt og deres supportavdeling er i særklasse!”
Solveig Buset | Norsk Heiskontroll
“Jeg har jobbet i flere organisasjoner og hatt bred kontakt med ulike IT-miljøer. Digiflow er den desidert beste, profesjonelle, mest løsnings-
orienterte og raskeste IT-leverandøren jeg har opplevd.”
Stian Burvald | Diabetesforbundet
“Vi valgte nylig Digiflow som vår IT partner i konkurranse med flere, der både pris og kvalitet/innhold var utslagsgivende for vårt valg. Her kom Digiflow totalt sett best ut.”
Dag Hegerstrøm | Privatmegleren
”Fastprisavtalen med Digiflow gir forutsigbarhet for IT-kostnadene.”
Marianne Wahlstrøm | Stiftelsen Radarveien

Våre viktigste partnere

Vi ser på Digiflow som en fremtidsrettet Cisco-partner med fokus på å levere det markedet etterspør. Digiflow leverer en alt-i-en-løsning som en tjeneste noe som forenkler våre felles kunders IT-tjenester.
– Cisco
Digiflow har utmerket seg som en god og viktig partner for Microsoft i SMB-markedet. De besitter høy kompetanse på Microsoft teknologi og har et konsept som skaper høy kundetilfredshet.
– Microsoft Norge
Sammen med Digiflow har vi skapt fantastiske kundeopplevelser, så Digiflow vet uten tvil hvordan man skaper magi for SMB-markedet!
– OneFlow
Digiflow setter en helt ny standard i bransjen, der Xerox blir et viktig verktøy og del av det digitale kretsløpet. Digiflow er et kompetansehus og Norges eneste Platinum partner.
– Xerox