Tilbake til Aktuelt

Nytt hjem

Den 24. november ble en bemerkelsesverdig dag i Digiflow-historien, hvor vi feiret ikke bare en fysisk flytting til våre nye lokaler i Lysaker park, men også en feiring av vekst, samarbeid og suksess. Vi inviterte til en dag fylt med innflyttingsfest, partnerdag og en spennende shuffleboardkonkurranse.

Overgangen til vårt nye hjem var mer enn bare et skifte av adresse. Det var et symbol på vår reise som selskap, understreket av den tilstedeværelsen til våre partnere: Microsoft Norge, ALSO Group, Intranet Distribusjon AS, Lenovo, Fortinet og GlobalConnect. Disse partnerskapene har vært kritisk for vår suksess, og deres bidrag ble hyllet på partnerdagen. Innflytningsfesten var også en hyllest til våre Ansatte som har gjort alt dette mulig.

Partnerdagen ga oss muligheten til å gå i dybden av diskusjoner om våre felles visjoner, fremtidige prosjekter og strategier for å forsterke samarbeidet. Å dele erfaringer og ideer skapte en inspirerende atmosfære og forankret vår felles forpliktelse til å fortsette å levere nyskapende løsninger.

Innflyttingsfesten var en hyllest til våre fantastiske ansatte og partnere, som har vært med oss på denne spennende reisen. Det var et tilbakeblikk til prestasjonene våre og en anerkjennelse av den dedikasjonen som har drevet Digiflow fremover. Et av høydepunktene denne kvelden var uten tvil den årlige shuffleboard-konkurransen, hvor vår egen Vegard Dokken triumferte etter intense og nervøse kamper. Gratulerer, Vegard!

Vi ønsker å takke hver enkelt person som bidro til å gjøre denne dagen uforglemmelig. Sammen har vi skapt en unik og positiv atmosfære i våre nye lokaler, som vi tar med oss som energi som vil være i vår drivkraft i tiden fremover.