Tilbake til Aktuelt

Samarbeid mellom River Security og Digiflow

I en tid der digitale trusler stadig utvikler seg og blir mer avanserte, blir det stadig viktigere for bedrifter å beskytte seg mot potensielle cybersikkerhetsrisikoer. Med dette som bakteppe, har Digiflow nå inngått et strategisk samarbeid med den norske sikkerhetsaktøren River Security for å tilby enda sterkere sikkerhetstjenester til det norske SMB-markedet.

Gjennom dette samarbeidet vil River Security utstyre Digiflow med sin spisskompetanse gjennom tjenesten Active Focus, en tjeneste som omfatter Attack Surface Management og Always-On penetration testing. Dette tillater kontinuerlig overvåking og testing av Digiflows digitale fotavtrykk for å identifisere og utbedre sikkerhetssårbarheter før de kan utnyttes av ondsinnede aktører. Active Focus representerer det nyeste innen teknologi for å sikre bedrifter mot det stadig skiftende landskapet av cybertrusler.

Videre vil samarbeidet bringe "CISO as a Service" til Digiflow, hvor River Securitys ledende sikkerhetseksperter vil fungere som virtuelle Chief Information Security Officers. Dette gir Digiflow og deres kunder tilgang til toppnivå strategisk og operasjonell cybersikkerhetsrådgivning.

I tillegg inkluderer partnerskapet førsteklasses Incident Response Management, hvor River Security tilbyr rask respons og styring av sikkerhetsbrudd. Dette sikrer at både Digiflow og deres kunder kan håndtere og gjenopprette fra eventuelle cyberangrep med minimal nedetid og konsekvenser for virksomheten og dets kunder.

Denne integrasjonen av tjenester sikrer en unik beskyttelse for Digiflow og deres kunder, som gjør at Digiflow inntar en enestående posisjon blant IT-driftspartnere i det norske SMB-markedet. Med noen av Norges og verdens mest kunnskapsrike sikkerhetseksperter i ryggen, gir dette samarbeidet en trygghet og en beskyttelsesgrad som setter nye standarder i bransjen.

Digiflow har uttrykt stor tilfredshet med Active Focus-tjenesten, til det punktet at vi nå tilbyr denne tjenesten videre til sine egne kunder som en forhandler. Dette utvider rekkevidden av River Securitys avanserte cybersikkerhetstjenester og gir Digiflows kunder muligheten til å dra nytte av topp moderne sikkerhetsløsninger.

For bedrifter interessert i å lære mer om Active Focus, oppfordres det til å kontakte sin kundekontakt i Digiflow for mer informasjon og et uforpliktende tilbud. Dette initiativet representerer et viktig skritt fremover for å styrke cybersikkerheten i det norske næringslivet, spesielt for SMB-er som nå kan nyte godt av en enda sterkere forsvarslinje mot cybertrusler.

For mer informasjon om samarbeidet: https://riversecurity.eu/customer-case/digiflow-increase-their-proactive-approach-to-it-security-with-active-focus/