Om Digiflow

Digiflow hjelper små og mellomstore selskaper å lykkes med sin
digitaliseringsreise. I tillegg til å være nådeløst opptatt av å skape verdi for kundene, så skal vi også bidra positivt til samfunnet.

Vi har ambisjoner om å bli den ledende leverandøren av IT-tjenester til SMB-markedet i Norge. Det skal vi gjøre ved å ha det beste konseptet, ansatte som opplever at de er del av en stor familie og fornøyde kunder hvert eneste år. Selskapet ble stiftet av Morten Berentsen i 2009 og har siden den gang vært et av de raskest voksende IT-selskapene i Norge. Våre 65 ansatte på Lysaker betjener i overkant av 1000 kunder.

0:00
0:00
PODCAST: STYREPODDEN
Styrepodden

Morten, Mikael, Alexander og Fredrik gir et innblikk fra styrerommet

0:00
0:00

Vår merkevare

Vi i Digiflow skal tørre å være dristige. Vi kal ikke være redde for å skille oss ut, og alltid gi deg en wow-følelse! I den anledning har merkevaren vår fått en full make-over; Vi vil signalisere i alle ledd at vi tar fatt på utfordringer med et ambisiøst tankesett, for å definere en helt ny standard for både ansatte og kunder. Vi skal bestrebe oss på å levere en god opplevelse til alle som engasjerer seg med oss, og dyrke de personlige forbindelsene vi danner oss på veien.

Visjon

Skape Norges
råeste IT-selskap

Vår definisjon på Norges Råeste IT-selskap er at de ansatte opplever å være del av en stor familie, og at de beskriver Digiflow som Norges beste arbeidsplass. Kundene skal være fornøyde og lykkes med sin digitaliseringsreise.

Er man rå, tar man også ansvar. Digiflow skal levere bærekraftige IT-løsninger og jobbe for å bli et mer bærekraftig selskap. Vi skal gi tilbake til samfunnet ved å bidra til frivillighet, og er med å ta et større sosialt ansvar. Når vi lykkes, gir vi også tilbake.

Misjon

Digitalisere SMB-Norge

Vi skal utgjøre en forskjell for SMB-Norge. Nær halvparten av verdiskapningen fra norske bedrifter kommer fra SMB-markedet, og Norge er helt avhengig av disse for å lykkes i fremtiden og sikre det velferdssamfunnet vi har i dag.

Mål

Bli den ledende leverandøren av IT-tjenester til SMB-markedet i Norge

Digiflow skal til enhver tid ha Norges beste SMB-konsept og vi ønsker å sette en helt ny standard for hvordan IT-tjenester selges og leveres til SMB-markedet i Norge.