Om Digiflow

Digiflow er en IT-partner som hjelper små og mellomstore bedrifter å lykkes digitalt. Vi tilrettelegger for en enkel, trygg og forutsigbar IT-hverdag.

Vi har ambisjoner om å bli den ledende leverandøren av IT-tjenester til SMB-markedet i Norge. Det skal vi gjøre ved å ha det beste konseptet, ansatte som opplever at de er del av en stor familie og fornøyde kunder hvert eneste år. Selskapet ble stiftet i 2009 og har siden den gang vært et av de raskest voksende IT-selskapene i Norge. I 2023 ble vi anerkjent av Microsoft Norge som Modern Work Partner of the year 2023-finalist og Digitalization Partner for SMB of the year 2023-finalist. I 2024 ble vi kåret til Årets SMB Partner 2023 av Also Norge.

0:00
0:00
PODCAST: IT-Partner for SMB markedet
IT-Partner for SMB markedet

Fredrik, Thomas og Johanne gir deg et innblikk i hverdagen sammen med oss

0:00
0:00

Et selskap i vekst

En bedrift i vekst må være god på omstilling, endring og å omfavne utfordringer. Hos oss snakker vi da om å sette pluss foran. Med det mener vi at enhver utfordring også representerer muligheter. Det er opp til oss å finne disse og gripe dem. 2022 ble et merkeår for oss i Digiflow. De ansatte fikk mulighet til å kjøpe seg inn, og står nå sammen som eiere av selskapet. Vi grep muligheten til å virkelig ta del i vekstreisen. Vi har tro på at reelt eierskap tilfører en ekstra dimensjon av motivasjon og engasjement hos den enkelte.

Visjon

Skape et selskap som setter en helt ny standard i bransjen

Vi ønsker å sette en helt ny standard ved at de ansatte skal si de er stolte av å jobbe i Digiflow, og vårt mål er at de skal si at de jobber i en av Norges beste arbeidsplasser. Kundene skal være fornøyde og lykkes med sin digitaliseringsreise.

Vi ønkser og også å ta en ansvar. Digiflow skal levere bærekraftige IT-løsninger og jobbe for å bli et mer bærekraftig selskap. Vi skal gi tilbake til samfunnet ved å bidra til frivillighet, og er med å ta et større sosialt ansvar. Når vi lykkes, gir vi også tilbake.

Misjon

Levere Norges beste Managed Services-konsept til SMB-Norge

Vi skal utgjøre en forskjell for SMB-Norge. Nær halvparten av verdiskapningen fra norske bedrifter kommer fra SMB-markedet, og Norge er helt avhengig av disse for å lykkes i fremtiden og sikre det velferdssamfunnet vi har i dag. For at SMB-bedriftene skal lykkes i tiden som kommer er det helt avgjørende at de lykkes med sin digitale reise og at de har sikre løsninger og en leverandør som virkelig forstår behovene for en SMB-bedrift.

Mål

Bli den ledende leverandøren av IT-tjenester til SMB-markedet i Norge

Digiflow skal til enhver tid ha Norges beste SMB-konsept og vi ønsker å sette en helt ny standard for hvordan IT-tjenester selges og leveres til SMB-markedet i Norge.