Om Digiflow

Digiflow er en IT-partner som hjelper små og mellomstore bedrifter å lykkes digitalt. Vi tilrettelegger for en enkel, trygg og forutsigbar IT-hverdag.

Vi har ambisjoner om å bli den ledende leverandøren av IT-tjenester til SMB-markedet i Norge. Det skal vi gjøre ved å ha det beste konseptet, ansatte som opplever at de er del av en stor familie og fornøyde kunder hvert eneste år. Selskapet ble stiftet i 2009 og har siden den gang vært et av de raskest voksende IT-selskapene i Norge. I 2023 ble vi anerkjent av Microsoft Norge som Modern Work Partner of the year 2023-finalist og Digitalization Partner for SMB of the year 2023-finalist.

0:00
0:00
PODCAST: IT-Partner for SMB markedet
IT-Partner for SMB markedet

Fredrik, Thomas og Johanne gir deg et innblikk i hverdagen sammen med oss

0:00
0:00

Et selskap i vekst

En bedrift i vekst må være god på omstilling, endring og å omfavne utfordringer. Hos oss snakker vi da om å sette pluss foran. Med det mener vi at enhver utfordring også representerer muligheter. Det er opp til oss å finne disse og gripe dem. 2022 ble et merkeår for oss i Digiflow. De ansatte fikk mulighet til å kjøpe seg inn, og står nå sammen som eiere av selskapet. Vi grep muligheten til å virkelig ta del i vekstreisen. Vi har tro på at reelt eierskap tilfører en ekstra dimensjon av motivasjon og engasjement hos den enkelte.

Visjon

Skape Norges
råeste IT-selskap

Vår definisjon på Norges Råeste IT-selskap er at de ansatte opplever å være del av en stor familie, og at de beskriver Digiflow som Norges beste arbeidsplass. Kundene skal være fornøyde og lykkes med sin digitaliseringsreise.

Er man rå, tar man også ansvar. Digiflow skal levere bærekraftige IT-løsninger og jobbe for å bli et mer bærekraftig selskap. Vi skal gi tilbake til samfunnet ved å bidra til frivillighet, og er med å ta et større sosialt ansvar. Når vi lykkes, gir vi også tilbake.

Misjon

Digitalisere SMB-Norge

Vi skal utgjøre en forskjell for SMB-Norge. Nær halvparten av verdiskapningen fra norske bedrifter kommer fra SMB-markedet, og Norge er helt avhengig av disse for å lykkes i fremtiden og sikre det velferdssamfunnet vi har i dag.

Mål

Bli den ledende leverandøren av IT-tjenester til SMB-markedet i Norge

Digiflow skal til enhver tid ha Norges beste SMB-konsept og vi ønsker å sette en helt ny standard for hvordan IT-tjenester selges og leveres til SMB-markedet i Norge.