Tilbake til Aktuelt

En pangstart

Hos Digiflow har vi alltid vært opptatt av å skape en arbeidskultur som balanserer hardt arbeid med god helse. Med dette som grunnlag for vårt syn på velvære på arbeidsplassen, startet vi året på en ekstra spennende måte – med en energisk Crossfit-økt klokken 07:00 den 2. februar, ledet av Mathias Hauger fra Crossfit Lørenskog!

Morgenen begynte tidlig, da medlemmer av Digiflow-teamet samlet seg foran utfordringene som ventet. Mathias Hauger, en erfaren instruktør fra Crossfit Lørenskog, ledet økten og satte tonen for en morgen fylt med energi og positivitet.

Økten omfattet en rekke funksjonelle og utfordrende øvelser, fra squats som styrker kjerne og benmuskulaturen, til shuttle runs som testet utholdenheten, og burpees som utfordret både styrke og smidighet. Dette var mer enn bare fysiske øvelser; det var en mulighet for teamet å vise samhold, og til å støtte hverandre gjennom hver eneste repetisjon.

Ved å starte dagen med en crossfit-økt fremmer vi ikke bare fysisk helse, men også mental styrke og samhold i teamet. Vi tror på at et sunnere og sterkere team er grunnlaget for å møte alle utfordringer og muligheter det nye året bringer.

Da vi gjennomførte de siste øvelsene og avsluttet økten med en oppmuntrende heiing fra teamet, lå det en følelse av prestasjon og fellesskap i luften. Vi er nå klare for alt det nye året har å by på, vel vitende om at vi har startet det på en positiv og energisk måte.

Vi ser frem til et år fylt med vekst, utfordringer og oppnåelse av skyhøye mål, og er glade for å ha startet denne reisen sammen som et sterkt og samlet team hos Digiflow. I et år hvor vi skal nå nye høyder, må vi ta oppstarten på alvor.